In het onderstaande bericht vindt u alle informatie die nodig is voor het evenement. Het terrein rond de Hofvijver is om half 2 geopend. De officiële opening is om 14 uur en het eerste veld zal tevens dan ook meteen starten. Elk veld wordt afgesloten met een finale en een prijsuitreiking. Rond half negen is de prijsuitreiking van het laatste veld en tevens de afsluiting van de Hofvijver Regatta 2017.

De Hofvijver Regatta is een uniek benefiet roei-evenement dat als doelstelling heeft de roeisport meer op de kaart te zetten en geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar, evenals vorig jaar, zetten we ons voor Fonds Gehandicaptensport. Niet iedereen heeft vanzelfsprekend de mogelijkheid om te kunnen sporten. Daarom zet het fonds zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod te verbeteren en meer aandacht te vragen voor gehandicaptensport. Corné de Koning en Annika van der Meer zijn dit jaar aanwezig op de Hofvijver Regatta. De Haagse vereniging Pelargos organiseert dit jaar voor de negende keer de Hofvijver Regatta. Dit jaar is tevens ons lustrumjaar, waar we aandacht aan schenken door een nieuw veld te introduceren: het besturenveld.

 

De Hofvijver Regatta heeft dit jaar ook weer vele leuke en enthousiaste deelnemers. Toeschouwers kunnen de deelnemers vanaf de kant aanmoedigen. Elke race strijden twee teams tegen elkaar. Het tijdschema is in een ander nieuwsbericht te vinden. Goed starten, blijven staan op die benen en dan eenmaal over de finish heel snel houden.

Deelnemers: 
Aegon
Haagsche Studentenvereniging
Prodemos
TOPdesk
Batjevier
VVD
CDJA
H.S.R.V. Amphitrite
A.U.S.R. Orca
KSRV Njord
Asopos de Vliet
Argo HClub8+ 2013

Partners:
Aegon
Jannes & Mannes
D.S.R. Proteus-Eretes
EasyFloat
Gemeente Den Haag
Sion Orchids
Spar
Koos Barloos
Bodega de Posthoorn